WikKvacatures!

GGZdeWikK is op zoek naar een (regie-)behandelaar: een (Sociaal Psychiatrisch) Verpleegkundige, GZ-psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog. We zijn benieuwd naar jouw kwalificaties, specificaties en registraties, maar meer nog naar: wie ben jij?

De naam van onze instelling GGZdeWikK staat voor onze behandelvisie. Een wikk staat voor een ‘omslag’, een woord dat positieve associaties oproept met verandering en ontWikKeling (Het kan anders!), maar het betekent ook omhulsel, en bescherming. De WikK staat voor het versterken van je ‘ik’, het vergroten van je autonomie, zelf de regie in handen nemen en houden. Dat geldt voor onze cliënten, maar ook voor ons. Onze inspiratie in het werken met traumagerelateerde problematiek halen we uit neurowetenschappen en sociale wetenschappen, de kunst en filosofie. Van overleven naar leven!

We zoeken een aantal collega’s om ons team te versterken. Mensen die naast het behandelinhoudelijk werk ook op andere manieren de handen uit de mouwen willen steken. Mensen met passie voor traumabehandeling, die onderzoekend en ondernemend zijn, buiten de gebaande paden kunnen denken en handelen.

Autonomie is een belangrijke pijler in onze behandelvisie, naast creativiteit, vertrouwen, transparantie, moed, deskundigheid, zorgzaamheid, gelijkwaardigheid, humor en positieve energie. Herken je jezelf in onze kernwaarden, dan leren we je graag kennen.

Wat bieden we jou? Je komt werken in een inspirerende werkomgeving, waar je je kennis, talent en creativiteit kwijt kan om de WikK verder te laten groeien. Je krijgt niet alleen een uitdagende baan, maar ook een boeiende groep collega’s en cliënten om mee samen te werken, ruimte om te leren, te inspireren en geïnspireerd te raken. Ervaring met traumabehandeling (bij voorkeur EMDR, SE of SP) is een pré. Je hebt een actieve bijdrage aan het behandelbeleid.

Werkdagen, uren en tijden in overleg, salaris conform de CAO GGZ. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar GGZdeWikK, Centrum voor Psychotrauma, Hendrik de Ruiterstraat 3, 9401 KT in Assen, ter attentie van Hanne Beumer en/of Bram van Klaveren. Voor meer informatie kun je ons mailen (hallo@ggzdewikk.nl) of bellen (0592-201045).